I sæson 2023-2024 skal 6. klasserne se “Æselhjerte” af Randers Teater og Teater Møllen

Spilletider: 15. – 19. januar 2024 kl. 9 & 11
Varighed: 55 minutter

Spillested: Randers Teater

DOWNLOAD UNDERVISNINGSMATERIALE

Om forestillingen:

Marius og Bo er brødre. Men de to gamle mænd er også indædte fjender, og det har de været, så længe de kan huske. Selvom de ikke rigtig ved, hvordan striden begyndte, er de enige om én ting: den slutter aldrig!

Da brødrenes elskede mor dør, arver de sammen barndomshjemmet. Begge nægter dog at sælge deres del, og de beslutter at dele huset nøjagtigt på midten. Bundet sammen af deres stædighed lever de nu side om side med en usynlig mur imellem sig.

En dag får de uventet besøg af en kvinde, der ved mærkværdigt meget om dem og påstår at være en engel sendt fra himlen af deres mor og far. Hun nægter at gå igen, før brødrene tilgiver hinanden. Men det viser sig så at være en meget vanskelig mission at løse, selv for en engel.

”Æselhjerte” er et humoristisk drama om tilgivelse, kærlighed og familie, om at turde elske og blive elsket, og om at bygge og nedbryde mure. 

Medvirkende: Lisbeth Knopper, Kurt Bremerstent, Klaus Andersen
Instruktør: Ole Sørensen
Dramatiker: Brian Wind-Hansen
Scenograf: Johanne Eggert, Allan Frausing
Kostumedesigner: Johanne Eggert, Allan Frausing
Lysdesigner: Stine Fums
Lyddesigner: Esben Stehouwer
Konsulent, lyddesign: Marcus Aurelius Hjelmborg
Skrædder: Elsebeth Hede
Konsulent, make up: Sofie Stenholt
Plakatkunstner: Gitte Kath

Booking af forestilling:

Forestillinger til folkeskoler bookes centralt, og skolerne vil efterfølgende få besked om, hvornår de enkelte klasser skal i teatret.

Forestillingen er åben for almindeligt publikum. Kontakt teatret på post@rt.dk eller ring til 87 10 19 00 for billetter.