I sæson 2023-2024 skal 7. klasser se “Freestyle sensation” af Freestyle Phanatix.

Spilletider: 22. – 24. apr 2024 – kl. 9 og 11
Varighed: 40 minutter

Spillested: Randers Teater

Om forestillingen:

Freestyle sensation er hip-hop-teater, der byder på en underholdende og imponerende forestilling med nogle af de bedste artister indenfor deres felt og er samtidig en indføring i hip-hoppens udtryksformer.

Siden truppens fødsel i 1998 med History of Breakdance på Operaen i Malmø har Freestyle Phanatix gået forrest i produktionen af hip-hop-teater, som rammer ind i sin tid og samtidig har et stærkt fundament, der bygger på hip-hoppens oprindelige og positive værdier. Peace, Unity, Love & Having Fun er hip-hoppens grundlæggende budskab. Dette motto står centralt, men tages et stort skridt videre i forestillingen gennem en interaktiv oplevelse, hvor breakdance, rap, beatboxing og streetdance smelter sammen med scenografi, projektion, lyd- og lysdesign.

Det giver en scene, der er lige så levende og nærværende, som artisterne er.

Booking af forestilling:

Forestillinger til folkeskoler bookes centralt, og skolerne vil efterfølgende få besked om, hvornår de enkelte klasser skal i teatret.

Forestillingen er åben for almindeligt publikum. Kontakt teatret på post@rt.dk eller ring til 87 10 19 00 for billetter.