• Kategori
 • Varighed
  75 minutter
 • Sal
  Energi Salen, nummererede pladser, stolerækker
 • Producent
  Meridiano Teatret og Teater Tix
 • Billetpriser
  90 - 180 kr.
Køb billet Tilkøb

ANIMALS

Forestillingen Inspireret af forfatteren George Orwells univers og er et ”Spin off” af hans verdensberømte roman ”Animal Farm” (Kammerat Napoleon på dansk).

I over et halvt århundrede har grisene haft absolut magt i dyrenes samfund og har opbygget et falsk demokratisk system. Et oprør ledet af fårene skaber en trussel mod regeringen. Modsvaret er en systematisk jagt på og endelig tilintetgørelse af oprørerne udført af statens hundepatruljer.

To unge, et får og en hund, gennemlever på hver sin måde revolutionen. Undervejs opdager de, at deres venskab har udviklet sig til noget dybere. Til noget, alle de andre betragter som unaturligt.
Fire kvinder iført effektfulde dyremasker, skabt af Katrine Karlsen, fortæller en bevægende historie om magtmisbrug, diskrimination og forfølgelse – og om en ung forbudt kærlighed imellem to dyr af forskellig race.

Inden forestillingen er det muligt at tilkøbe Loungelækkerier. Det foregår i Jysk Vin Lounge, hvor vi serverer et udvalgt glas vin fra Jysk Vin og to snacks fra Deli’en på Østervold. Aftenens indslag bliver et oplæg om George Orwells “Animal Farm” med Cand.mag. i litteraturhistorie, Inger Kaad fra Randers Bibliotek.

Medvirkende: Mette Alvang, Vika Dahlberg, Annevig Schelde Ebbe, Elise Müller

Instruktør, dramatiker og scenograf: Giacomo Ravicchio

Komponist: Jérôme Baur

Masker: Katrine Karlsen

Parykhjelme: Karin Ørum

Kostumer: Sandra Møller-Svendsen

Værksted: Steen Molls

Afvikling: Andreas Persson Sveistrup