• Kategori
 • Varighed
  90 minutter
 • Sal
  Talentsal, unummererede pladser, stolerækker
 • Producent
  Mungo Park
 • Billetpriser
  90 - 180 kr.
Køb billet Tilkøb

Den allersidste dans

“Den allersidste dans” er en forestilling om menneskers drømme og overvejelser i forsøget på at sige verden ret farvel.

På et plejehjem i Danmark åbnes en fortælling af tanker, minder og associationer hos fem ældre beboere. Det er et musikalsk drama fra de allersidste dansetrin i livets svingom, og vi møder de ældres historier til lyden af slagere fra alderdommens ungdom: ´Glemmer du´, ´To lys på et bord´, ´Dansevise´ og mange flere.

Forestillingen blev oprindelig skabt i 2007 efter research blandt ældre i Allerød og omegn. Senere levede den et langt og godt liv i Mungo Parks repertoire og var også på flere turnéer i ind- og udland. I 2011 vandt den prisen som Årets Turnéteater-forestilling, som uddeles af Danmarks Teaterforeninger. Forestillingen har begejstret og rørt titusindvis af teatergæster. Nu lever den videre.

Inden forestillingen er det muligt at tilkøbe Loungelækkerier. Det foregår i Jysk Vin Lounge, hvor vi serverer et udvalgt glas vin fra Jysk Vin og to snacks fra Deli’en på Østervold. Der vil også være skiftende indslags af kulturel art. Indholdet til denne aften vil blive offentliggjort på et senere tidspunkt.

⭐⭐⭐⭐⭐
Ungt Teaterblod

⭐⭐⭐⭐⭐
Jyllands-Posten

⭐⭐⭐⭐⭐
Iscene

DEN ALLERSIDSTE DANS blev oprindeligt produceret på Mungo Park i 2007 under ledelse af instruktør Petrea Søe i samarbejde med det kunstneriske hold og med skuespillerne Tilde Maja Fredriksen, Nils P. Munk, Rikke Bilde, Kitt Maiken Mortensen og Christian Tafdrup.

Oprindelig opsætning:

Kostumedesigner og scenografi-konsulent: Ida Marie Ellekilde

Koreograf: Charlotte Munksø

Arrangør: Frans Bak

Lysdesigner: Michael Breiner

Lyddesigner: Jonas Jørgensen

Genopsætningshold:

Kapelmester: Ingvild Skandsen

Sangcoach: Kitt Maiken Mortensen

Musikalsk indstudering: Jonas Munck Hansen

Belysningsmester: Casper Døi

Tonemester: Emil Bøll

Genskabelse af kostumer: Ellen Ahnfelt-Rønne

Instruktørassistent: Tamara Aijamathiesen