• Kategori
 • Varighed
  85 minutter
 • Sal
  Energi Salen, nummererede pladser, stolerækker
 • Producent
  Teater Freeze Productions
 • Billetpriser
  90 - 180 kr.
Køb billet Tilkøb

Det arktiske topmøde

Verden er i konflikt om land, om ressourcer – og om verdens koldeste brændpunkt: Arktis. Klemt mellem øst og vest er Grønland og Arktis centrale brikker i et storpolitisk magtspil. Amerikanerne investerer massivt i området, mens russiske ubåde patruljerer farvandene. De arktiske oprindelige folk markerer sig, og inuits nye magtposition er farvet blodrød af fortidens kolonisering.

Kom med, når Teater Freeze Productions og Kim Leine slår dørene op til magtspillet i nord og inviterer til topmøde mellem USA, Rusland, Grønland og Danmark. Den danske statsminister, en russisk oligark, den amerikanske ambassadør, den grønlandske selvstyreformand og en ung grønlandsk aktivist bærer hver sit lands fortid og nutid ind i et mildest talt uforudsigeligt forhandlingsrum. Hvem har magten, og hvem bærer nøglen til fredens dialog?

Inden forestillingen er det muligt at tilkøbe Loungelækkerier. Det foregår i Jysk Vin Lounge, hvor vi serverer et udvalgt glas vin fra Jysk Vin og to snacks fra Deli’en på Østervold. Aftenens indslag bliver en pretalk med Hanne Trap Friis, instruktør og teaterleder ved Freeze Production.

Medvirkende: Klaus Geisler, Helene Kvint, Aviana Steinbacher, Mette Kolding, Mikhael Belinson

Manuskript: Kim Leine

Instruktør: Hanne Trap Friis

Scenograf: Signe Krogh

Lyddesigner: Hans-Ole Amossen

Lysdesigner: Morten Ladefoged

Videodesigner: Michael Lindskov Jacobsen

Dramaturg: Gitte Skytte

Kostumedesigner: Marianne Meyer

Slutdigt: Aviana Steinbacher