Fem kvarter ved 200 grader
Det er dagen før påske. Toke er sammen med sin svigerfar kørt op til ødegården på Hallandsåsen, hvor hans egen far venter på dem. Planen er, at de tre mænd skal forberede
påskemåltidet, så alt står klappet og klart, når kvinderne dukker op dagen efter.
Hygge er udgangspunktet, og spørgsmål om krydderisammensætning og stegetid finder svar gennem jokes og venskabelige drillerier. Men som forberedelserne skrider frem, viser
det sig, at de tre gode mænd har vidt forskellige syn på klima, økologi, landbrug og ja… tilværelsen generelt. Og før gryden er kommet i kog, er det både påskens kulinariske og religiøse indhold, som er i spil.
Hans Rønne er tilbage med en jordnær klimafortælling om, hvor langt ens holdninger kan strækkes, når kærlighed og fredelig sameksistens trækker i den anden ende. Hvilke hemmeligheder gemmer sig bag mændenes uforsonlige attituder, og vil det lykkes den umage trio at få noget i ovnen? Få svaret, når Rønne og co. dækker op til en værdiladet påskemenu.
Inden forestillingen er det muligt at tilkøbe Loungelækkerier. Det foregår i Jysk Vin Lounge, hvor vi serverer et udvalgt glas vin fra Jysk Vin og to snacks fra Deli’en på Østervold. Aftenens indslag bliver et oplæg med teateranmelder fra Peripeti, Josefine Brink Siem.
⭐⭐⭐⭐⭐
“Varme emner og virtuose pauser”
Morten Hede
⭐⭐⭐⭐⭐
”Det er tre fornemme skuespillerpræstationer i en lille perle af en komedie med ‘noget på hjerte.”
Morten Buckhøj
⭐⭐⭐⭐
“Mandekomedie med knivskarp timing og klima i ascendanten.”
ISCENE
Medvirkende: Bue Wandahl, Thomas Jacob Clausen, Bo Stendell Larsen
Dramatiker: Thomas Jacob Clausen, Hans Rønne
Instruktør: Hans Rønne
Scenograf: Gitte Baastrup
Lyd- og lysdesigner: Ise Klysner Kjems, Poul Jepsen
Bygger: Folkes Garage