• Kategori
 • Varighed
  75 minutter
 • Sal
  Talentsal, unummererede pladser, stolerækker
 • Producent
  Dansk Turnéteater
 • Billetpriser
  90 - 180 kr.
Køb billet Tilkøb

Fortællinger fra Als

I starten af 60´erne flytter en lille familie til øen Als i Sønderjylland. Den altdominerende far har fået arbejde på Danfoss, en fabrik i eksplosiv vækst. Familien består også af en mor med hang til rengøring, hvidvin og ordsprog samt en meget livlig dreng på seks år og en lille ny på vej.

Familien bliver udfordret i mødet med den nye kultur og mennesker, der opfører sig anderledes, end de er vant til, og som taler et sprog, der er svært at forstå. Mange pinlige, smertelige og komiske situationer opstår i mødet mellem familien og de andre på øen – både de lokale og de øvrige tilflyttere.

Da den lille dreng bliver voksen, er han klar til at dele sin historie. Det bliver til denne medrivende fortælling i ord og musik, der er både poetisk, grotesk og tankevækkende.

Skuespiller Victor Marcussen og billedkunstner og forfatter Ken Denning er begge opvokset på Als, der på kort tid gik fra at være et bondesamfund til at huse en af Danmarks største industrivirksomheder med alle de forandringer, det medførte.
Forestillingen tager afsæt i bogen “Fortællinger fra Als”, der er skrevet og illustreret af Ken Denning.

Medvirkende: Victor Marcussen

Musiker og komponist: Pia Hessner

Forfatter: Ken Denning

Instruktør: Kim Veisgaard

Scenograf: Gitte Baastrup

Sangtekst: Victor Marcussen

Lysdesigner: Anders Kjems

Lyd og Værksted: Folkes Garage