• Kategori
 • Varighed
  60 minutter
 • Sal
  Energi Salen, nummererede pladser, stolerækker
 • Producent
  Folketeatret
 • Billetpriser
  90 - 180 kr.
Køb billet Tilkøb

HALLO

“Hallo!” er en forestilling om alt det, der kan ske, når vi møder hinanden med nysgerrighed: „Hvad nu hvis jeg gik hen til det der menneske og sagde… hallo?”

Teater og ny-cirkus smelter sammen i et magisk rum, når den folkekære skuespiller Søren Hauch-Fausbøll og den prisbelønnede ny-cirkusartist Sunniva Byvard blander kunstarter i en fysisk forestilling uden ord. I Søren og Sunnivas legende univers bliver to mennesker ved med at møde hinanden og omgivelserne på nye måder, og der opstår kraftfulde og skrøbelige situationer, der udfordrer vores forståelse af verden.


”Hallo!” rummer en hjertelig og ærlig humor i et unikt udtryk, der kan forstås intuitivt og umiddelbart i mødet med en overflod af krop, magi og uforudsigelighed. Forestillingen er en underholdende opdagelsesrejse gennem det rørende og det farlige, der kan opstå, når mennesker pludselig står overfor hinanden med et nysgerrigt blik: Hallo! – vi er jo alle blot mennesker.


En hyldest til barnet i os alle.

Inden forestillingen er det muligt at tilkøbe Loungelækkerier. Det foregår i Jysk Vin Lounge, hvor vi serverer et udvalgt glas vin fra Jysk Vin og to snacks fra Deli’en på Østervold. Aftens indslag bliver en minikoncert med multiinstrumentalisten Jacob Venndt.

Medvirkende: Søren Hauch-Fausbøll, Sunniva Byvard

Scenograf: Bine Jo Mortensen

Lyddesigner: Jens B. Christiansen (Rumpistol)