• Kategori
 • Varighed
  120 minutter med pause
 • Sal
  Energi Salen, nummererede pladser, caféborde
 • Producent
  Figaros og Den Ny Oprea
 • Billetpriser
  90 - 180 kr.
Køb billet Tilkøb

HMS Pinafore

I Gilbert & Sullivans operette HMS Pinafore er kaptajnens datter, Josephine, forelsket i den simple sømand Ralph Rackstraw. Josephines far har dog til hensigt, at hun skal gifte sig med admiralen, Sir Joseph Porter. Josephine overholder sin fars ønske i starten, men snart erklærer hun og Ralph deres kærlighed til hinanden og planlægger til sidst at stikke af. Kaptajnen opdager denne plan, men som i mange af Gilbert- og Sullivan-operaerne ændrer en overraskende afsløring tingene dramatisk nær slutningen af historien.

Nu vender Figaros og Den Ny Opera skuden, og i denne nye version har det gamle sejlskib været igennem en større ombygning og er nu på vej ud i verdensrummet som His Majestys Spaceship Pinafore.
Gilbert & Sullivans dejlige musik og fjollede handling er selvfølgelig stadig med ombord, og det gælder naturligvis ikke mindst Admiralens vise. Men det hele tilsættes Figaros’ helt specielle komik og musikalitet. Og efter HMS Pinafore har været en tur i Figaros komiske vridemaskine, er der garanti for en både morsom og musikalsk aften i teatret.

Forestillingens 10 hovedroller, orkester og kor varetages af Lisbeth Kjærulff, Hans Dueholm, Karsten Jansfort og Allan Dahl Hansen

Det er muligt at tilkøbe spisning inden forestillingen. Vi skal jo ud i rummet, så maden bliver et stjerneskud fra Hos Anne Marie.

Instruktion og medvirkende Lisbeth Kjærulff, Hans Dueholm, Karsten Jansfort og Allan Dahl Hansen

Manuskript: Figaros – usædvanligt frit efter Gilbert & Sullivan