• Kategori
  • Varighed
    120 minutter med pause
  • Billetpriser
    90 - 170 kr.
Køb billet Tilkøb

Ta’ mig som jeg er

Grethe Ingemann var ikke bare en af Danmarks absolut største sangerinder gennem tiden, hun var også eminent til at fortolke teksterne på en troværdig og inderlig måde.

Hun var sjov og levende og fik datidens populære orkesterledere ud på kanten af stolene, da hun ved et tilfælde allerede som 17-årig hoppede fra strømpefabrikken på Amager og ind på scenen.

En aften, hvor Grethe sang med Jørn Graungaards orkester, sad Jørgen Ingmann blandt publikum, og de blev stormende forelskede. Hurtigt blev Grethe og Jørgen par nr. 1 i dansk popmusik, og det toppede, da de sammen vandt det internationale Melodi Grand Prix i 1963 med ”Dansevise”.

”Ta’ mig som jeg er” fortæller om Grethes liv på godt og ondt, om turene på landevejen, om kærligheden, om den tid der forandrede sig drastisk i dansk musik og i Grethes liv, men også om nedturen og om de alt for mange bajere, der var med til at sætte en stopper for det hele.

Men forestillingen er først og fremmest en hyldest til Grethe Ingemann og hendes stemme, og den indeholder både den popmusik, som vi alle sammen kender, og den jazzmusik, Grethe elskede at synge.

MULIGHED FOR SPISNING

⭐⭐⭐⭐⭐
“Trine Pallesen i sin karrieres største præstation i kærligt, varmt og vanvittigt godt musikalsk portræt af sangerinden Grethe Ingmann.“
Morten Buckhøj – teater & revy

⭐⭐⭐⭐⭐
“En triumf for Trine Pallesen, der leverer et overbevisende scenisk portræt af Grethe Ingmann“
Trine Wøldiche – Jyllandsposten

⭐⭐⭐⭐
“Ta’ mig som jeg er – gennemmusikalsk portræt af et dansk ikon“
Anne Liisberg – Iscene

Medvirkende: Trine Pallesen

Instruktør: Sofie Pallesen

Pianist og kapelmester: Mathias Grove Madsen

Dramatiker: Anna PanduroLine Bech: Kostumedesigner og scenograf