• Kategori
 • Varighed
  90
 • Sal
  Talentsalen, nummererede pladser, stolerækker
 • Producent
  Nørrebro Teater
 • Billetpriser
  90 - 180 kr.
Køb billet Tilkøb

Tænkepauser

Sebastian Dorset er vært, når videnskaben indtager teatret. Mød førende forskere og bliv klogere, når bøger forvandles til monologer og kommer under kærlig behandling i et anderledes og levende talkshow.

TÆNKEPAUSER LIVE er skabt af Nørrebros Teater i et unikt samarbejde med Aarhus Universitetsforlag, som hver måned udgiver en ny bog i den populære serie Tænkepauser. Konceptet har kørt i flere år på Nørrebros Teater, hvor det har været en kæmpe succes.

I Tænkepause-bøgerne formidler topforskere fra Aarhus Universitet deres viden, og det har tidligere været om så forskellige emner som tyngdekraft, myter, penis og døden. Forlaget kalder det viden til hverdagen. Anmelderne kalder det genialt.

Oplev en skuespiller forvandle videnskaben til teater og mød forskeren bag bogen i en samtale med aftenens vært, journalist og komiker Sebastian Dorset.

OBS TÆNKEPAUSER foregår både 8. oktober og 9. januar. De to aftener vil tage udgangspunkt i forskellige bøger og emner, og derfor også have forskellige medvirkende ud over Sebastian Dorset. De konkrete emner for de to aftener kender vi først, når der er ca. tre uger til, og de vil da kunne ses på rt.dk.

MEDVIRKENDE Journalist og komiker Sebastian Dorset, forfatteren bag månedens Tænkepauser-udgivelse samt en skuespiller.