• Kategori
 • Varighed
  120 minutter med pause
 • Sal
  Randers Teater
 • Aldersgrænse
  Fra 15 år
 • Producent
  Randers Teater
 • Billetpriser
  90 - 170 kr.
Køb billet Tilkøb

Tilfældigvis forbi

Den gamle gymnasieklasse er samlet i en øde beliggende spejderhytte for at holde 25-års jubilæum. Som forventet bliver festen temmelig våd, og da to af deltagerne, Stig og Jenny, vågner op ud på natten, er alle de andre taget med den sidste bus hjem. De ringer efter den lokale taxachauffør, men han har brækket benet, og afløseren møder først på arbejde klokken 9 næste morgen. De to, der vist havde noget kørende i 3.G, må nu få tiden til at gå på bedste vis, og det bliver en stærkt underholdende oplevelse, når den gamle mindebog bliver lukket op.
 
Årets vinterforestilling henter musikken fra Rugsted og Kreutzfeldts imponerende bagkatalog, og der er lagt op til en både morsom, musikalsk, kærlig og til tider overraskende tur ned ad mindernes allé, til lyden af store numre som ”Sad i parken”, ”Går gennem tiden” og ”Jeg ved det godt”. 

NB: Billetsalget går stærkt og mange spilledatoer er udsolgt. Hvis en dato er rød = Udsolgt.

Hvis en dato er Orange= Få billetter. Det betyder, at det kan være, at der kun er 1-2 billetter, så hvis du forsøger at købe 3, så siger den fejl

FORSAMLINGSHUSTURNÈ 2024

Traditionen tro drager vi rundt til forsamlingshuse og kulturhuse i området. I år er det i perioden 21. februar til 19. marts.
Se hele turné-planen her.

Medvirkende: Lone Rødbroe, Tom Jensen
Dramatiker: Niels Olsen
Instruktør: Joy-Maria Frederiksen
Scenograf: Sus Haugland
Musikere: Thomas Pakula, Jacob Venndt
Lysdesigner: Jens Lind
Kostumier: Anna Juul Holm
Skrædder: Marianne Meyer