Stort engagement, seriøs indstilling og ikke mindst godt humør. Det skal der til for at kunne levere kor-musik på et professionelt niveau. Randers Teater Kor’s 15 amatør-sangere har det hele. 

Randers Teater Kor startede i 2000. Siden da har koret optrådt i teaterforestillinger, i kulturhuse, i kirker, til festivaler, i sportshaller, på TV, til open-air-koncerter, i forsamlingshuse, i soveværelser, på sygehuse, i drivhuse og mange andre steder.

Randers Teater Kor, som dirigeres af Kari Steen, er et samarbejde mellem Randers Musikskole, AOF-Randers samt – naturligvis – Randers Teater.

Rock, pop og alt det andet

Til korets koncerter er repertoiret rock- og popmusik i egne arrangementer. Men koret har også arbejdet med andres materiale.

Det har sunget sammen med Alberte, Nordjyllands Symfoniorkester, På Slaget 12, Jimmy Jørgensen, Finn Nørbygaard, Preben Kristensen, Jimmy Jørgensen, Ivan Pedersen, Sigurd Barrett og mange flere.

Koret var også en del af det store kulturhovedstadsevent i Randers, “Watermusic”, der foregik på Randers Havn og blev set af ca. 15.000 mennesker.

Se (og lyt til) meget mere om Randers Teater Kor på korets egen hjemmeside… Her kan du også downloade de to cd’er, som koret indtil videre har udgivet.