Randers Teaters Talentskole

På talentskolen ønsker vi at imødekomme de mange unge, som seriøst og engageret ønsker at afprøve deres talent i forhold til skuespillerhåndværket og scenekunstfaget generelt i et professionelt teatermiljø. Talentskolen har som formål at udvikle unge skuespiltalenter og bl.a. give dem professionelle redskaber til, at de kan søge ind på statens scenekunstuddannelser. Den drives som selvstændig enhed under Randers Teater.

Man kan næsten ikke undgå at få nogle tætte relationer til sine medstuderende, når man er sammen om at arbejde intensivt med sit skuespil. Men man får også nogle personlige kompetencer med sig, som man kan bruge resten af livet – lige meget hvad man kommer til at beskæftige sig med. Læs mere i nedenstående artikel om Talentskolen fra iscene.dk

Fakta om Randers Teaters Talentskole

Talentskolen er bygget med hjælp fra A.P. Møller og Hustru Chastine Mc Kinney Møllers Fond til almene Formaal, der i 2015 donerede 7,9 millioner kroner til etablering af en ny talentskole for unge teatertalenter i Randers.

Vores undervisere

Undervisningen foretages af professionelle skuespillere, instruktører og dramatikere. Talentskolens leder er Tine Eibye, der også er producent på Randers Teater.

Mød alle undervisere