Tre solister og to musikere delte corona-sikre musikalske krammere ud i dagene 11. – 15. august i form af små pop-up koncerter på gader og stræder, hos virksomheder og institutioner rundt om i Randers Kommune.

Bevæbnet med mikrofon, boombox, guitar og andre instrumenter tog holdet fra Randers Teater sig rundt med tre trækvogne for at skabe glæde i en corona-tid. Holdet bestod af Lone Rødbroe, John Batz, Sara Gadborg, Mikas Bøgh Olesen og Jon Døssing Bendixen.

I løbet af ugen dukkede de fem erfarne performere op i Randers City, Randers Storcenter og Randers Streetfood, hvor de gav små pop-up koncerter. Men der var også tid til at besøge forskellige virksomheder og plejecentre i Randers Kommune.

Til stor fornøjelse for publikum og ikke mindst musikerne selv, blev de fra tid til anden eskorteret af “Skøre Strømere” fra Dansk Rakkerpak.

“101 Toner” var en del af den august-buket, som Randers Festuge sendte ud som en kærlig hilsen, når nu selve festugen må vente til 2021.

“101 Toner” arrangeredes i et samarbejde mellem Randers Teater, Randers Kommune, Randers Eventsekretariat, Randers Cityforening, Randers Storcenter og Randers City Camp.