Vores vinterkabaret i 2019 tog udgangspunkt i de folkekære kunstnere John Mogensen og Lone Kellermann. Både deres musik og deres personligheder.
Den spillede for totalt udsolgte huse både på teatret og på den årlige forsamlingshusturné, der igen var støttet af Elro-Fonden.

Forestillingstekst:
John og Lone mødes på et ikke helt almindeligt psykiatrisk hospital. Nærmere betegnet på afdelingen for folk, der tror, de er popstjerner. Selvfølgelig er de ikke de to folkekære personligheder, John Mogensen og Lone Kellermann, men hvem kan overbevise dem om det? I hvert fald ikke de to plejere, som mystisk nok er forklædt som musikere.

Det slår gnister, når John og Lone mødes til terapi, i motionsrummet, til massage eller i spiseafdelingen. Stedet er simpelthen for lille til to så store stjerner, som ydmyger og håner hinanden på skift. Men da de bliver sat til at stå for underholdningen en lørdag aften, finder de ud af at de har én vigtig ting til fælles: deres store kærlighed til musikken. Endelig får John og Lone mulighed for at fyre alle de kendte og elskede hits af – og det går ikke stille for sig!

Medvirkende: Lone Rødbroe, John Batz, Bjarne Langhoff og Nana Schwartzlose.
Instruktør: Gunvor Reynberg
Scenograf: Sus Haugland
Lysdesign: Mathias Hersland

Anmeldelser:

✰ ✰ ✰ ✰

Jyllands-Posten