• Kategori
 • Varighed
  75 minutter
 • Sal
  Energi Salen, nummererede pladser, caféborde
 • Producent
  Randers Teater Kor
 • Billetpris
  90 kr.
Køb billet Tilkøb

Forårskoncert med Randers Teater Kor

Det er blevet forår og tid til at synge lyset og varmen tilbage, og traditionen tro kan man få lunet øregangene til Randers Teater Kors årlige forårskoncert.

Publikum kan glæde sig til en skøn blanding af gamle kendinge og spritnye sange. Alt sammen i de karakteristiske iørefaldende og komplekse arrangementer, der er skrevet lige præcist til Randers Teater Kor af korleder Kari Steen og Ole Viller.

Der vil også være en fællessang, så publikum selv får lov at røre deres stemmer. Her forvandler koret sig til et backing-band.

Randers Teater Kor har eksisteret siden 2000 og er et samarbejde mellem Randers Musikskole og AOF. Hvert år giver de en lang række koncerter rundt om i landet. De har sunget med solister som Alberte, Jimmy Jørgensen, Ivan Pedersen og Sigurd Barrett.

De har været en del af flere store scenekunst-begivenheder sammen med Randers Teater. Blandt andet Watermusic i 2017 og forestillingen ”Sven fra Randers” i 2021, hvor koret spillede en betydelig rolle både musikalsk og som statister. De er ligeledes med i dette års store forestilling “Frøken Jensens Kogebog.”

Medvirkende: Randers Teater Kor
Dirigent: Kari Steen